Farma Semice - prodej masa plemene Limousine

Prodej hovězího masa

  • Úvod
  • .
  • Prodej hovězího masa

Prodej masa

Vážení zákazníci,
byli jsme nuceni upravit ceny hovězího masa pro rok 2024 viz přiložený ceník masa.
Děkujeme za pochopení a doufáme, že u nás i nadále bude kupovat kvalitu S přáním hezkého dne Farma Semice

Výhodná cena masa v krabičce

Krabička cca 5 kg (přední a zadní maso cca 4 kg, žebra a ořez cca 1 kg) cca 1 450,00 Kč
Cena krabičky dle váhy 1 kg 290,00 Kč
Krk1 kg320,00 Kč
Přední hovězí (Guláš)1 kg320,00 Kč
Kližka1 kg320,00 Kč
Hrudí1 kg320,00 Kč
Bok bez kosti1 kg300,00 Kč
Pupek1 kg320,00 Kč
Kýta1 kg350,00 Kč
Vrchní šál (ne na steak)1 kg350,00 Kč
Spodní šál (ne na steak)1 kg350,00 Kč
Váleček (steak)1 kg380,00 Kč
Ořech (steak)1 kg380,00 Kč
Plec1 kg350,00 Kč
Žebra1 kg220,00 Kč
Mleté hovězí maso1 kg270,00 Kč
Roštěná1 kg532,00 Kč
Vysoká roštěná1 kg628,00 Kč
Svíčková1 kg1 055,00 Kč
Květová špička1 kg495,00 Kč
Falešná svíčková1 kg440,00 Kč
Hovězí líčka1 kg300,00 Kč
Hovězí jazyk1 kg147,00 Kč
Hovězí játra1 kg91,00 Kč
Hovězí srdce1 kg104,00 Kč
Hovězí oháňka1 kg202,00 Kč
Hovězí byčí žlázy1 kg93,00 Kč
Veverka1 kg320,00 Kč
Kosti morkové1 kg42,00 Kč
Kosti na vývar1 kg37,00 Kč
Ceny hovězího masa platné od 1.1.2024

Hovězí maso plemene Limousine

Hovězí maso má charakteristicky cihlově červenou až červenohnědou barvu, která závisí na věku poraženého zvířete – u mladých zvířat je barva masa bledě červená a naopak u starších (zvláště u býků) má maso tmavší barvu. Na jakost masa má vliv celá řada faktorů, jako je například pohlaví zvířete, výživa, životní prostředí, ustájení, stres, podmínky přepravy, předporážková manipulace a doba zrání masa. Hovězí maso je biologicky velmi hodnotné, jelikož má vysoký podíl bílkovin doplňující minerální látky (hořčík, draslík, vápník, železo, sodík) a vitamíny A, B.

Proč zrovna hovězí maso od nás??? Protože….

  • maso pochází pouze z našeho chovu masného plemene Limousine.
  • klademe důraz na spokojenost našich zvířat.
  • přistupujeme ke zvířatům s úctou a láskou.
  • náš skot chováme převážně na pastvinách.
  • eliminujeme stres zvířat, a to díky vlastní porážce.
  • naše maso necháváme zrát při teplotě do 3°C minimálně 14 až 20 dní.
  • vakuově balené maso zraje i cestou k Vám.
  • nabízíme čerstvé maso kuchyňské úpravy.
Prodej hovězího masa

děláme to, co má smysl…

Dělení hovězího masa

Přední maso
  • podplečí
  • krk
  • bok s/bez kosti
  • kližka zadní, přední
  • líčka
  • žebro
  • hrudí
  • oháňka
Zadní maso
  • kýta (svrchní šál, spodní šál, ořech, květová špička, váleček)
  • plec
  • svíčková
  • roštěnec
Prodej hovězího masa

Poznejte kvalitu hovězího masa!!!

V případě zájmu nás prosím kontaktujte na telefonním čísle +420 607 022 292,
e-mailové adrese ,
nebo prostřednictvím níže uvedeného kontaktního formuláře.

Mám zájem o koupi hovězího masa