Farma Semice - prodej masa plemene Limousine

Prodej hovězího masa

  • Úvod
  • .
  • Prodej hovězího masa

Prodej masa

Roštěná1 kg550,00 Kč
Vysoká roštěná1 kg650,00 Kč
Svíčková1 kg1 090,00 Kč
Květová špička1 kg515,00 Kč
Falešná svíčková1 kg460,00 Kč
Hovězí líčka1 kg320,00 Kč
Hovězí jazyk1 kg147,00 Kč
Hovězí játra1 kg91,00 Kč
Hovězí srdce1 kg104,00 Kč
Hovězí oháňka1 kg210,00 Kč
Hovězí býčí žlázy1 kg93,00 Kč
Kosti bez rozdělení1 kg42,00 Kč
Krk1 kg340,00 Kč
Přední hovězí (Guláš)1 kg340,00 Kč
Kližka1 kg340,00 Kč
Hrudí1 kg340,00 Kč
Bok bez kosti1 kg320,00 Kč
Pupek1 kg340,00 Kč
Kýta1 kg370,00 Kč
Vrchní šál (ne na steak)1 kg370,00 Kč
Spodní šál (ne na steak)1 kg370,00 Kč
Váleček (steak)1 kg400,00 Kč
Ořech (steak)1 kg400,00 Kč
Plec1 kg370,00 Kč
Žebra1 kg240,00 Kč
Veverka1 kg340,00 Kč
Mleté hovězí maso1 kg270,00 Kč
Krabička cca 5 kg (přední a zadní maso cca 4 kg, žebra, ořez cca 1 kg)5 kg1 550,00 Kč
Cena krabičky dle váhy1 kg310,00 Kč
Ceny hovězího masa platné od 1. 7. 2025

Hovězí maso plemene Limousine

Hovězí maso má charakteristicky cihlově červenou až červenohnědou barvu, která závisí na věku poraženého zvířete – u mladých zvířat je barva masa bledě červená a naopak u starších (zvláště u býků) má maso tmavší barvu. Na jakost masa má vliv celá řada faktorů, jako je například pohlaví zvířete, výživa, životní prostředí, ustájení, stres, podmínky přepravy, předporážková manipulace a doba zrání masa. Hovězí maso je biologicky velmi hodnotné, jelikož má vysoký podíl bílkovin doplňující minerální látky (hořčík, draslík, vápník, železo, sodík) a vitamíny A, B.

Proč zrovna hovězí maso od nás??? Protože….

  • maso pochází pouze z našeho chovu masného plemene Limousine.
  • klademe důraz na spokojenost našich zvířat.
  • přistupujeme ke zvířatům s úctou a láskou.
  • náš skot chováme převážně na pastvinách.
  • eliminujeme stres zvířat, a to díky vlastní porážce.
  • naše maso necháváme zrát při teplotě do 3°C minimálně 14 až 20 dní.
  • vakuově balené maso zraje i cestou k Vám.
  • nabízíme čerstvé maso kuchyňské úpravy.
Prodej hovězího masa

děláme to, co má smysl…

Dělení hovězího masa

Přední maso
  • podplečí
  • krk
  • bok s/bez kosti
  • kližka zadní, přední
  • líčka
  • žebro
  • hrudí
  • oháňka
Zadní maso
  • kýta (svrchní šál, spodní šál, ořech, květová špička, váleček)
  • plec
  • svíčková
  • roštěnec
Prodej hovězího masa

Poznejte kvalitu hovězího masa!!!

V případě zájmu nás prosím kontaktujte na telefonním čísle +420 607 022 292,
e-mailové adrese ,
nebo prostřednictvím níže uvedeného kontaktního formuláře.

Mám zájem o koupi hovězího masa