Farma Semice - prodej masa plemene Limousine
Prodej masa
| Roštěná | 1 kg | 550,00 Kč |
| Vysoká roštěná | 1 kg | 650,00 Kč |
| Svíčková | 1 kg | 1 090,00 Kč |
| Květová špička | 1 kg | 515,00 Kč |
| Falešná svíčková | 1 kg | 460,00 Kč |
| Hovězí líčka | 1 kg | 320,00 Kč |
| Hovězí jazyk | 1 kg | 147,00 Kč |
| Hovězí játra | 1 kg | 91,00 Kč |
| Hovězí srdce | 1 kg | 104,00 Kč |
| Hovězí oháňka | 1 kg | 210,00 Kč |
| Hovězí býčí žlázy | 1 kg | 93,00 Kč |
| Kosti bez rozdělení | 1 kg | 42,00 Kč |
| Krk | 1 kg | 340,00 Kč |
| Přední hovězí (Guláš) | 1 kg | 340,00 Kč |
| Kližka | 1 kg | 340,00 Kč |
| Hrudí | 1 kg | 340,00 Kč |
| Bok bez kosti | 1 kg | 320,00 Kč |
| Pupek | 1 kg | 340,00 Kč |
| Kýta | 1 kg | 370,00 Kč |
| Vrchní šál (ne na steak) | 1 kg | 370,00 Kč |
| Spodní šál (ne na steak) | 1 kg | 370,00 Kč |
| Váleček (steak) | 1 kg | 400,00 Kč |
| Ořech (steak) | 1 kg | 400,00 Kč |
| Plec | 1 kg | 370,00 Kč |
| Žebra | 1 kg | 240,00 Kč |
| Veverka | 1 kg | 340,00 Kč |
| Mleté hovězí maso | 1 kg | 270,00 Kč |
| Krabička cca 5 kg (přední a zadní maso cca 4 kg, žebra, ořez cca 1 kg) | 5 kg | 1 550,00 Kč |
| Cena krabičky dle váhy | 1 kg | 310,00 Kč |
Hovězí maso plemene Limousine
Hovězí maso má charakteristicky cihlově červenou až červenohnědou barvu, která závisí na věku poraženého zvířete – u mladých zvířat je barva masa bledě červená a naopak u starších (zvláště u býků) má maso tmavší barvu. Na jakost masa má vliv celá řada faktorů, jako je například pohlaví zvířete, výživa, životní prostředí, ustájení, stres, podmínky přepravy, předporážková manipulace a doba zrání masa. Hovězí maso je biologicky velmi hodnotné, jelikož má vysoký podíl bílkovin doplňující minerální látky (hořčík, draslík, vápník, železo, sodík) a vitamíny A, B.
Proč zrovna hovězí maso od nás??? Protože….
- maso pochází pouze z našeho chovu masného plemene Limousine.
- klademe důraz na spokojenost našich zvířat.
- přistupujeme ke zvířatům s úctou a láskou.
- náš skot chováme převážně na pastvinách.
- eliminujeme stres zvířat, a to díky vlastní porážce.
- naše maso necháváme zrát při teplotě do 3°C minimálně 14 až 20 dní.
- vakuově balené maso zraje i cestou k Vám.
- nabízíme čerstvé maso kuchyňské úpravy.
děláme to, co má smysl…
Dělení hovězího masa
- Přední maso
-
- podplečí
- krk
- bok s/bez kosti
- kližka zadní, přední
- líčka
- žebro
- hrudí
- oháňka
- Zadní maso
-
- kýta (svrchní šál, spodní šál, ořech, květová špička, váleček)
- plec
- svíčková
- roštěnec
Poznejte kvalitu hovězího masa!!!
V případě zájmu nás prosím kontaktujte na telefonním čísle +420 607 022 292,
e-mailové adrese ,
nebo prostřednictvím níže uvedeného kontaktního formuláře.